InstantAssessment
voor organisaties

Als organisatie doe je alles om talent aan te trekken, te laten groeien en teams optimaal te laten functioneren. Het spreekt voor zich dat je daar de nodige tools voor nodig hebt en ongetwijfeld wat begeleiding kunt gebruiken. Bij TalentTester beschikken we over InstantAssessment, ons online assessment platform. Wij kunnen met jou, je team(s) of medewerkers ook aan de slag gaan om hen sterker te maken of nieuwe inzichten te geven.

InstantAssessment

In een notendop

Gedragstesten

Het paradepaardje van TalentTester. Kom teweten welke collega wat graag doet. Hoe benut je zijn of haar vaardigheden het beste? Wie werkt goed met wie samen? Aan welke krachten heb jij het meest behoefte? Door het toepassen van deze testen zal het verloop binnen jouw bedrijf tot een minimum dalen.

> Deze test duurt gemiddeld 15 minuten en kost je €50,- per test excl btw.

Persoonlijkheidstesten

Met de NEO TT en Hexaco TT beschik je over de juiste, onderbouwde testen om de beste indruk te krijgen van de persoon voor je. Deze evidence based vragenlijsten, die je via ons portaal online kan laten invullen, geven een glashelder beeld van de persoon in kwestie.

> Deze testen duren gemiddeld 15 a 35 minuten en kost je €40,- per test excl btw.

360 Feedback

Hoe kijkt een manager naar zijn eigen functioneren, en hoe ziet zijn team dat? Deze grondige evaluatie door de werkvloer is eveneens gebaseerd op onze NEO TT en Hexaco TT. Het is ook mogelijk om teamleden onderling elkaar te laten evalueren.

> Deze testen duren gemiddeld 15 a 35 minuten en kost je €40,- per beoordeelde en €10,- per beoordelaar excl btw.

Nauwkeurigheidstesten

Onder deze catergorie bieden we 2 varianten aan: een nauwkeurigheidstest (het accuraat vergelijken van informatie) en een zoek de fouten test. Bij beiden wordt de snelheid ook mee gemeten.

> Deze testen duren 3 à 5 minuten en kost je €20,- per test excl btw.

Administratieve en IT testen

We geven ook de mogelijkheid om Word en Excel skills te screenen. Daarnaast kunnen ook IT talen zoals oa Javascript en Java getest worden. Een heldere rapportage geeft je meteen zicht op het niveau van de deelnemer.

> Deze testen duren 30 minuten en kost je €20,- per test excl btw.

Capaciteitstesten

Ruimtelijk inzicht, numeriek en logisch redeneren.

> Deze testen duren 30 minuten en kost je €20,- per test excl btw.

Watson Glaser

Watson Glaser is een test om het kritisch denkvermogen van een kandidaat te evalueren. Het wordt gebruikt in het selectieproces van hoger opgeleid personeel. Er wordt nagegaan of de kandidaat argumentaties weet te evalueren, aannames van feiten kan onderscheiden en op basis daarvan de juiste conclusies kan trekken. Kandidaten die hoog scoren op een watson glaser test zijn perfect in staat om kritische vragen te stellen en te beantwoorden. De Watson Glaser test bestaat uit 5 verschillende onderdelen: Argumenteren Aannames Deducties Conclusies Interpretaties

> Deze testen duurt 2,5 uur en kost je €40,- per test excl btw.

Taaltesten

Deze zeer grondige taaltesten zijn verkrijgbaar in maar liefst 8 talen. De online ingesproken en geschreven teksten worden geëvalueerd door opgeleide native speakers. Binnen 48 uur heb je jouw resultaat.

InstantAssessment omvat een heel pakket aan testen,
maar daar stopt het niet.

Wat is er nog meer mogelijk?

Eigen testen aanmaken

Naast de voorziene testen, kunnen ook eigen vragenlijsten in het portaal opgeladen worden. Dat kunnen technische testen zijn, maar kunnen ook perfect functionerings-en/of sollicitatievragen zijn. Zo kan je alle testen én resultaten centraliseren in één overzichtelijk dashboard.

Eigen skinning

Geef een extra dimensie aan jouw professionaliteit door onze testen met jouw logo en eigen bedrijfskleuren te presenteren.

Ga zelf met de
resultaten aan de slag!

Na onze toelichting van ongeveer 3 uur kan je probleemloos zelf aan de slag met de resultaten van jouw medewerkers. Als er een psycholoog in jouw organisatie aanwezig is, kunnen onze testen ook geïnterpreteerd worden voor sollicitaties. Mocht je geen psycholoog hebben, contacteer ons!


Geen minimumafname

Bij TalentTester werk je ongebonden. Je kunt perfect éénmalig gebruik maken van ons portaal. Weet je nog niet aan welke testen je behoefte hebt, koop dan credits. Je kan de credits inzetten wanneer en hoe je maar wil. Een bovendien maak je gebruik van een aantrekkelijke korting.

Ook ideaal voor bedrijfscoaches!

Professionele, makkelijk bruikbare tools helpen je om klanten te ondersteunen, organisaties sterker te maken en talent te begeleiden en te coachen. Til jouw coachingstrajecten naar een hoger niveau via InstantAssessment.

Naar het InstantAssessment portaal

Ga zelf met de resultaten aan de slag!

TOP