Referenties en reviews

Wat mensen schrijven over ons?

Never assume always ask.
Be hard on facts but soft on people.
Nice quotes and lots of tip and tricks to become a good People manager.
People Management Course worth to be followed.

Feltgen Pierre

De test was duidelijk doch moeilijk om bij sommige antwoorden minst aan te duiden daar ik mezelf daar bij sommige vragen
niet in herkende.

Cindy Van Ham
Cindy Van Ham

Intussen tijdens mijn ganse loopbaan reeds diverse testen doorlopen , maar deze was evenzeer inspirerend voor me. Er zijn uiteraard nog andere gelijkaardige testen, maar deze sprong er voor me uit inzake eenvoud, een beperkt aantal vragen en het tijdsbestek binnen dewelke hij kan afgelegd worden. Het resultaat gaf een vertrouwd en herkenbaar beeld met een juiste weergave van m'n profiel en werkpunten. Zeker een aanrader voor inzet van profielen op specifieke functies !

bedankt voor de heldere kijk op mijn eigen gedrag op de werkvloer! makkelijk in te vullen en snel resultaat.

Dewulf Annie
CM Waas &Dender

De tool van TalentTester is zeer acuraat, wij gebruiken PACS 4 Sollicitant en krijgen een goed beeld van de kandidaat en hoe deze matcht met het voor ons gewenste profiel. We hebben bovendien een prima basis om te te coachen na indiensttreding. De ondersteuning die we krijgen van TalentTester maakt het verhaal compleet. Een zeer tevreden gebruiker en klant.

Bart Van den Eynde

Je trouve que c est tres utile votre site!

Bobeanu Daniela
Nova Belgica

Erg leuk en informatief om de resultaten van de gedragstest in te zien.
De test gaf me nieuwe inzichten, bevestiging van vermoeden en enkele verassingen die ik zeker ga benutten.
De resulaten zorgen ervoor dat ik me bewust kan richten op het ontwikkelen en benutten van sterktes om verder te groeien.

De test was duidelijk, snel en eenvoudig uit te voeren via een online tool.

Stijn Heylen

Een interessante test die meer inzicht geeft in jezelf op de werkvloer. Het delen van die resultaten met collega’s en leidinggevende, kunnen hen ook de mogelijkheid geven jou als persoon beter te kunnen begrijpen en inschatten. Maar ook beter begeleiden en sturen om nog betere resultaten te bekomen.

Cornelis
.

Zeer duidelijk en overzichtelijke test.
Op sommige punten wel iets moeilijker om een keuze te maken tussen meest en minst (ligt soms kort bij elkaar)

Goovaerts Melissa
Qjobs

Vriendelijke dames, duidelijke uitleg, gebruiksvriendelijke test en bruikbare resultaten in een handomdraai

Anna
RSK

Leuke en informatieve test.

Geeft mensen de kans om eens stil te staan bij hun gedrag / karakter op de werkvloer.
In mijn geval kwam het sprekend overeen, een aantal punten leken mij niet te kloppen maar na een gesprek met verschillende personen, blijken deze toch te kloppen.

John Ketteridge

De test geeft een goed beeld van jezelf. Met aanbevelingen en werkpunten erbij.
Een korte bondige test met een deglijke uitslag.
Voor de toekomst van WorQforce ga ik de test gebruiken voor onze medewerkers.

Héél herkenbaar resultaat. Zeker omdat ik recent ook de "Ik Kies voor Mijn Talent" heb afgelegd en deze 2 testen matchen. Idem met mijn assessment van vorig jaar.

Hans Tillie
Lex&Trick

Zeer fijne en vlotte dames! De testen zijn zeker een aanrader.

sofie Corthals
Peleman Industries

Een vrij eenvoudig en intuïtief in te vullen set van keuzemogelijkheden over gedragingen die resulteren in een boeiend en leerrijk rapport.

Edgard Meuleman

De bedoeling van de test is meteen duidelijk na de eerste testvraag.
Het invullen gaat zeer vlot mede dankzij de duidelijke vraagstelling, ik heb deze test kunnen volbrengen zonder problemen.

Stefanie Verbinnen
NVT

Deze test gaf me gedetailleerd beeld over mijn kwaliteiten, waar ik me wel – grotendeels - in kon terug vinden.
Het is een scherp meetinstrument om u zelf kritisch te analyseren.
Je krijgt een duidelijk beeld van uw minder sterke eigenschappen, zodat je perfect weet waar je aan moet werken.
Net dit vind ik een meerwaarde van deze test.

Als werkgever zou ik deze test zeker gebruiken om te “zien” wie ik in mijn team haal!
Zeer zeker de moeite waard.

Giovanni Patanè
GroupS

Talenttester reikt een sterk instrument aan die een waardevol inzicht geeft over wie je bent als persoon, wat je hefbomen zijn en welke sterke eigenschappen je uniek maken en wat daarin valkuilen kunnen zijn voor jezelf of naar anderen toe.
Het is een bijzonder waardevol kompas in persoonlijke groei en talentontwikkeling van anderen.

Stéphane Verbrugge
People Manager met passie voor talentontwikkeling

Vol verwachting en met dat tikkeltje zenuwachtigheid startte ik de Talent Tester sessie. Toen ik 2 uur later buiten kwam, kon ik alleen maar verbaasd zijn over deze verrijkende ervaring! Niet alleen werden er heel wat zaken bevestigd, ook kreeg ik meer inzicht in het waarom/de samenhang van bepaalde issues waarmee ik worstel. Ik ervaarde de sessie als enorm aangenaam en boeiend, Nancy & Tine zijn twee dames die van aanpakken weten en alle expertise in huis hebben om mensen écht op de juiste weg te zetten. Een absolute aanrader!

Leen Cuypers
Zaakvoerder TPLC bvba

De test geeft een goed beeld van de sollicitant. De Teamanalyse is een nuttig instrument voor het samenstellen van een team. Zeer vlotte, degelijke en vriendelijke service.

Peter Verelst
HR

it was clear

Sandra Clement
VIMMO

Ik had een heel fijn onthaal in een prachtige omgeving. Ik wist niet wat me te wachten stond en vond het best even spannend toen ik zag dat er 2 dames waren die het gesprek gingen voeren.
Die spanning verdween vrij snel. We hadden een open gesprek en voelde fijn aan. Ik herkende me heel goed in de feedback die ik kreeg op het stukje karakterkunde. Mooie test voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en gedrag kan erkennen en aanpassen indien gewenst.

Greet Penneman
zaakvoerder

Een test waarbij voorbereiding niet mogelijk is en antwoorden oprecht dienen te volgen. Soms is het wel het slechtste van de beste antwoorden kiezen. Nieuwsgierig naar de analyse/verwerking, want deze kan je als kandidaat moeilijk inschatten.

An Van de Ven
Accountmanager

It was nice to see no surprise in the test result.
I already did some different tests and the result is aligned.
The TalentTester test is fast to fill out, with a detailled acurate result.

Serge Verhaegen

De resultaten van de gedragsanalyse-test waren zeer herkenbaar en vooral ook leerrijk! Het zorgt voor (nieuwe) inzichten in jezelf 🙂

Sarah
Project Manager

Een goede vriendin had mij aangeraden contact op te nemen met jullie. Ik kan alvast zeggen dat ik hier geen spijt van heb gehad. Het heeft mij enorm geholpen. Het gaf mij een antwoord op de vraag waarom ik mijn huidige job een beetje beu ben. Aangezien ik analytisch ben en mijn job vrij eentonig is, zorgt dit voor te weinig uitdaging. Bovendien heb ik ook een beter zicht gekregen op wat voor persoon ik ben en welke dingen mij goed en minder goed gaan liggen op professioneel vlak. Bv. Als ik een job met meer verantwoordelijkheid wil uitoefenen, dan zal ik iemand nodig hebben die voor mij directe beslissingen zal kunnen maken. Als ik dat niet heb, zal dit veel energie kosten van mijzelf. Ten slotte is het ook aangenaam om bevestiging te krijgen over een aantal persoonlijkheidseigenschappen en talenten. Dit motiveert om er iets mee te gaan doen waardoor deze eigenschappen naar boven komen en je het beste uit jezelf kan halen.

Ik geef jullie een 9/10. Ik werd heel vriendelijk ontvangen. Voelde me direct confortabel/ op mijn gemak. Vervolgens had ik een zeer aangenaam gesprek met Tine Boons. Zij is de perfecte persoon voor deze job. Dat voel je. Het was een zeer coole en interessante ervaring. Jullie zijn goed bezig. Keep up the good work!

Tine van Ginneken
Bediende

De service van TalentTester is voor mij van ongekende hoogte en de precisie is ronduit verbluffend. Wil je weten hoe je toekomstig (of huidig) personeel zich zal gedragen en wat hun sterke maar ook minder sterke punten zijn binnen je bedrijf dan moet je geen seconde twijfelen en TalentTester onder de arm nemen.

Betreffende de persoonlijke test wordt je door analyse van je hoofd en gezicht een spiegel voorgehouden van je eigen persoon. De meeste zaken wist ik wel maar de manier waarop Nancy ze je beschrijft en naderhand verpakt en je in een spreekwoordelijke doos meegeeft is ongezien. Een absolute aanrader.

Tijdens een zeer aangenaam gesprek heb ik een duidelijk inzicht gekregen in mijn talenten, drivers en heb ik zelfs advies ontvangen om mezelf te kunnen verbeteren. Het is enorm bevrijdend om een inzicht te krijgen in de verschillende facetten van mijn karakter en helpt mij enorm om aan zelfverbetering te doen. Ik ben blij dat ik al op het juiste pad zit!

Bedankt Nancy voor het inzicht en het advies!

Steven
ICT Coördinator

Leerrijk, interessant, confronterend (op een goede manier), accuraat en inspirerend.
Ongelooflijk hoe je aan de hand van gelaatstrekken iemand zn karakter zo nauwgezet kunt beschrijven.
Een heel leuke ervaring om van daaruit vooral jezelf beter te leren kennen en ook anderen beter leert te bergrijpen.
Aanrader!

Arvid
Self employed

Wow, de conclusie na het afleggen van de test leek wel een spiegel van mezelf ! Ik had nooit gedacht dat dit uit een aantal kernwoorden kon worden geconcludeerd…. Snelle en accurate test ! 😉

Eric Vanschoubroek
Account Manager

Zonder twijfel de leukste, meest accurate én meest uitgebreide test die ik ooit gedaan heb! Nog nooit heb ik zo'n volledig en correct beeld over mezelf mogen ontvangen.
Nadat ik na 10 jaar als accountmanager in ICT het gevoel had dat ik in de verkeerde functie zat, ik geniet van prospectieafspraken maar ik hield niet van de druk en onzekerheid die er bij horen, besloot ik een afspraak te maken om mijn drivers in kaart te laten brengen waardoor ik nu meer inzicht heb in welke zaken mij energie geven in mijn werk en welke zaken ik moet mijden bij het zoeken naar mijn droomjob.
Tine en Nancy zorgen door hun enthousiasme en passie dat het geen saai gesprek wordt en dat je niet urenlang multiple choice vragen moet invullen. Dankzij de gelaat- en schedelleer krijg je een mooi verslag mee naar huis zonder dat je daar een "examen" voor moet afleggen.
Een aanrader voor werkgevers, werknemers en studenten.
Had ik hen maar vroeger leren kennen...

Axel
Accountmanager

Ongelooflijk!
Ja, dat is voor mij het woord om te beschrijven wat ik geleerd heb uit deze ervaring!
De professionele en persoonlijke aanpak, de begeleiding, in mijn geval 4blz. met een volledige beschrijving van mijn persoonlijkheid en karakter, heb hier enorm van geleerd!
Kan het iedereen aanraden om eens te investeren in je persoonlijkheid en karakter, dit kan alleen maar vruchten afwerpen op persoonlijk en professioneel vlak!
Absoluut de moeite waard!

Peter
Project Manager

Deze test gaf me een mooi overzicht over mijn kwaliteiten, waar ik me wel in kon terug vinden. Wat ik zeker een meerwaarde vond was dat er ook bij stond waar je voor moet opletten, elke kwaliteit kan ook een pitfall zijn ;-).
Zeer zeker de moeite waard.

Veerle Debroyer
Ops engineer/scrummaster

Ik kan de sfeer bij Talenttester het best omschrijven als zeer professioneel met een gemoedelijke toets.

Ik was verbaasd over de toch wel andere werkwijze van Talenttester die zo mijn (herkennende) karaktertrekken naar boven bracht.

Er zijn dingen verteld en beschreven waarover ik in het verleden twijfelde maar nu heel zeker weet wat het best bij mij past zowel op professioneel als op privégebied.

Ook was er ruimte voor mijn persoonlijke inbreng wat ik wel belangrijk vind. Dit werd goed aangevoeld.

Mijn dossiertje werd doorgestuurd waardoor ik het achteraf nog eens rustig kon doornemen en kon stilstaan bij de verzamelde informatie.

Ik vond dit een enorme leerrijke dag!

Elke Adami
Bediende

De resultaten van de online test zijn boeiend om door te nemen. Dit in combinatie met evaluatie en feedback die ik elders ontvangen hebt, geeft zeker een goed beeld over jezelf. Het is een goed instrument om je eigen ik kritisch te analyseren en je te helpen om je loopbaan verder te oriënteren. Ik zal dit zeker gebruiken bij mijn zoektocht naar een nieuwe werkgever.

Manu Timmermans
Data Management professional

Dankzij de gedragsanalyse-test heb ik een veel uitgebreider en gedetaileerder beeld van mijn professioneel profiel.
Nu kan ik mijn effectieve verbale en non-verbale communicatie nog beter inschatten, ondersteunen of bijsturen.

Sander De Bruyn
Sportcoördinator Progress Sports

Nadat mijn vrouw de talenttester had gedaan, heb ik besloten het zelf ook te doen...
Deze tool gaf me als resultaat, een bevestiging en een duidelijk beeld van wat ook anderen eerder als sterktes of zwakheden bij mij ondervonden.
Het was de bevestiging, om na 16 jaar nog van job te veranderen.
Bedankt voor deze analyse, Nancy

De Bruyne Jan
Purchaser/stockbeheerder

Als jong persoon in het werkveld belanden is een hele uitdaging, zeker als je niet precies kan aanwijzen wat nu eigenlijk je sterktes en zwaktes zijn. En waar de werkpunten zitten. TalentTester heeft me daar zeker bij geholpen, al die zaken eens van iemand anders horen (en het is confronterend hoe juist ze zijn) werkt zeer verhelderend. De iets grotere focus op jouw eigen troeven is een goede zaak, want het zijn die die je kan uitspelen en versterken.

Britta Verheeken
Grafisch Vormgever

Het was een hele positieve ervaring!
Ik ben mezelf echt tegengekomen en heb daardoor de moed gekregen om te zoeken naar geluk!
Heel hard bedankt voor deze innoverende analyse.

Nathalie Huybrighs
Accountant

De Talenttester heeft me geholpen om mezelf beter te leren kennen alsook te begrijpen waarom ik op een bepaalde manier reageer in verschillende omstandigheden.
Het heeft me ook inzicht gegeven in mijn “blind spots” en hoe ik deze kan overwinnen door mijn sterktes.
Ik vond het best spannend om een diepgaande analyse van mijn persoonlijkheid op een dienblad aangereikt te krijgen.
Dit bleek een vrees voor niets daar de resultaten op een niet beoordelende manier worden weergegeven.
Uiteindelijk zijn we allemaal wie we zijn… en daar is niets mis mee!

Pascal Van de Vijver
Project Manager, ASML

Ik sta nogal kritisch tegenover screenings en assessments. Mezelf laten analyseren leek me de beste manier om mijn idee hierover bij te stellen. Het resultaat was beangstigend : mijn karakter werd voor 80 à 90% waarheidsgetrouw weergegeven in een rapport. Dit resultaat gebiedt mij om Talenttester in de toekomst in te schakelen bij nieuwe aanwervingen voor A18.

Frédéric Thielemans
Bestuurder Anker18

Om een beter idee te hebben van hoe ik bij andere mensen overkom en hoe anderen me zien volgde ik de test bij Nancy.
Mijn verbazing was groot dat het rapport voor meer dan 85% accuraat was. Dit na een sessie van een uur, waar weinig gezegd werd, maar des te meer gekeken en geanalyseerd.
Combineer dit met een interview en je heb een perfect beeld van de persoon die voor je zit.
Een aanrader voor elke toekomstige screening.

Chris De Coster
Bestuurder Potosi NV

Ik heb steeds mijn reserves gehad bij assessments, en assessment trainings. Eerder dan een interpretatie van een interpretatie te ondergaan of te doen ondergaan zocht ik naar methodes die peilden naar de eigenheden van de persoon gebaseerd op aantoonbare directe kenmerken van de persoon, en dit met zo weinig mogelijk tussenstappen. Wie is de mens achter de persoon en vooral, gaat die met ons of met mij gelukkig kunnen matchen. Net daarom intrigeerde en interesseerde assessments en persoonlijkheidsanalyse op basis van karakterkunde zoals gepleegd door TalentTester, makende dat, alvorens deze dienst aan te wenden binnen de organisatie, ik alvast mezelf liet testen. De resultaten overtroffen meer dan mijn verwachtingen.

Marc Périn
Gedelegeerd Bestuurder Eye4You

Bij de screening gaan Nancy en Tine heel professioneel, en steeds in overleg met elkaar, te werk.
Door hun objectieve benadering en het feit dat ze de nadruk leggen op de kwaliteiten van de persoon krijg je niet het gevoel dat je “beoordeeld” wordt.
De resultaten van de screening geven een waarheidsgetrouw resultaat en zijn, zowel voor de testpersoon zelf als voor de werkgever, heel waardevol.

TalentTester staat garant voor zeer diepgaande en accurate analyses, niet enkel van uw kandidaten maar ook van uzelf. Deze investering verdient zichzelf gegarandeerd terug.

Katia Hoefnagels

Talenttester offers thorough screening-methods services based on years of experience combined with a progressive perspective to the HR-sector. The screening process can be adjusted to fit any desired job description, and can match the right candidate to the right position in your institution. I am convinced TalentTester will fill a gap in the present market.

Bert Van Landeghm
Freelance IT-consultant
WordPress Lightbox Plugin