Publicaties

Starter van de week: Talent Tester

TalentTester in Schilde is eind januari 2017 gestart. Zaakvoerster Nancy Steels en Tine Boons zijn de twee drijvende krachten achter Talent Tester dat een tool heeft ontwikkeld om bedrijven in staat te stellen de juiste sollicitant op de juiste plaats te plaatsen.

Lees Verder >

Solliciteren met je hoofd

De leerlingen van het vijfde jaar Kantoor aan de Sint-Maarten Bovenschool kregen gisteren een wel heel speciale training.

Lees Verder >

Als je op deze mensen lijkt, heb je meer kans op succes

Is je gezicht de sleutel tot succes? Een nieuwe studie heeft onthuld dat succesvolle ondernemers bepaalde gezichtskenmerken gemeen hebben. Ben je een man met een sterke kin, een ‘Romeinse neus’ en een bol voorhoofd? Dan zou jij wel eens de volgende topondernemer kunnen zijn, zo blijkt. Succesvolle vrouwen hebben dan weer een uitstekende kin, hoge jukbeenderen en een plat voorhoofd.

Lees Verder >

Op het tweede gezicht. De relatie tussen gelaat en karakter

Charles Darwin werd bijna afgewezen voor de beroemde reis met de Beagle. Kapitein Fitzroy vond zijn neus wat te kort, wat hem de indruk gaf dat Darwin geen daadkrachtig persoon was. De kapitein was een aanhanger van de populaire gelaatkunde van de Zwitser Lavater. Darwin maakte later zelf studie van deze leer, maar hechtte er geen waarde aan.

Lees Verder >

Laat naar je hoofd kijken

Is dat schattige kuiltje in je kin een genetische erfenis van tante Emma of betekent het dat jij net zoveel water in je wijn kan doen als zij? En heb je die Dumbo-achtige flaporen van je overgrootvader Oscar, of geven ze soms aan dat je heel gevoelig bent voor muziek?

Lees Verder >

WordPress Lightbox Plugin