Coaches van TalentTester

Bij TalentTester werken we ook samen met zelfstandige coaches. Deze zorgvuldig geselecteerde en opgeleide coaches, gaan aan de slag met je werkpunten die uit de analyse komen. Ze begeleiden je, gaan samen met jou aan deze punten werken en maken je sterker. Zo sta je steviger op de arbeidsmarkt, geef je je carrière een nieuwe drive en voel je in geen tijd de passie weer opborrelen. Gezien onze nauwe samenwerking met deze coaches kunnen we een professionele begeleiding garanderen. Ga aan de slag met je werkpunten en zet stappen vooruit!

Veerle Dobbelaere

Veerle Dobbelaere is in 2010 afgestudeerd als life – en mental coach bij The Coaching Square en lid van The International Coaching Federation. Sindsdien werkt zij als coach samen met zowel bedrijven als particulieren om mensen te helpen hun volledig potentieel te ontwikkelen.

Serge Dal Bosco

Als DiSC/PACS trainer/coach leer ik je hoe je je sterke punten kunt inzetten en hoe je je zwakke punten kunt ombuigen naar positiviteit en dit door te stretchen binnen een veilige omgeving. Ik coach mensen zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

WordPress Lightbox Plugin