Voor particulieren of studenten

Heb je het gevoel vast te zitten in je job? Wil je weten wat je nodig hebt om gelukkig te zijn in je professioneel leven? Hulp nodig bij het kiezen van je studierichting of wil je gewoon weten waar je talenten liggen en waar je je passie kan vinden? TalentTester wijst jou de weg! Volg je persoonlijkheid, volg jouw talent en passie en haal meer energie uit je job/studie!

Karakterkunde legt jouw drijfveren en talenten bloot, zodat je weloverwogen een beslissing kan nemen over jouw carrière of studiekeuze!

Karakterkunde is een leer die sinds 1741 onderzocht is door artsen, frenologen, psychologen en professoren. Het geeft je de perfecte handvaten om actie te ondernemen.

Wat kan je verwachten?
Onze karakterkunde is de tool die je jouw ganse leven kan gebruiken om de juiste carrièrekeuzes te maken. Deze tool kan je trouwens ook perfect gebruiken in jouw privé leven.

Positieve boost
Je krijgt inzicht op de zaken die je in jouw huidige job misschien veel energie kosten en op lange termijn kunnen zorgen voor een burn- of bore-out. Maar je krijgt vooral ook inzicht in de zaken die je een positieve boost geven, dingen die jou op het lijf geschreven zijn.

Door dit inzicht te verwerven kan je naar de toekomst toe betere en meer gefundeerde beslissingen nemen

Het laat ons toe via de uiterlijke vorm van het lichaam, gelaat en schedel een gedetailleerd beeld van iemand te schetsen.

Zo bepalen we onder andere jouw:

  • jouw drivers
  • noodzakelijke omgevingsfactoren
  • mate van denken
  • mate van handelen
  • mate van communiceren
  • mate van teamwerk

Lees meer over de missie en de werkwijze voor werknemers en over de initiatiefnemers van TalentTester.