Missie

“When it comes to business success, it’s all about people, people, people.”

– Richard Branson

De juiste mensen op de juiste plaats
Elke goede manager weet het: een bedrijf heeft nood aan de juiste mensen op de juiste plaats. Dat is de kern van groei en succes. Maar hoe selecteer je de meest geschikte kandidaat? Op die vraag legt TalentTester zich toe. Managers, HR-afdelingen en bedrijfsleiders doen beroep op onze tool om op een efficiënte manier te achterhalen welke kandidaat het meest geschikt is voor de job. Daarbij spelen zowel de persoonlijkheid als de skills van een kandidaat een belangrijke rol.

Team analyses
Een team is vaak sterker dan een individu, als de persoonlijkheden bij elkaar matchen tenminste… Met TalentTester leg je de individuele sterktes en zwaktes bloot van teamleden maar zie je ook waar ze elkaar aanvullen en versterken. Zo stel je teams samen met persoonlijkheden en karakters die elkaar aanvullen en samen voor een hoger rendement zorgen. Bovendien halen ook jouw medewerkers op deze manier meer plezier uit hun werk en voorkom je moeilijkheden bij het samenwerken.

Individuele coaching
Gewaardeerde of gegeerde medewerkers nog beter maken, ze helpen bij hun groei, hun trouw laten blijven aan jouw firma en hun potentieel ten volle ontwikkelen? Dat kan ook door onze tool.   Alle informatie die je nodig hebt om iemand te coachen haal je eruit. Niet alleen druk je op deze manier je waardering uit, je maakt je medewerkers ook beter en sterker. Een win-win voor zowel jouw onderneming als de individuele medewerker.  Reken maar dat individuele coaching een verstandige investering is!

Stroomlijnen sollicitatieprocedure
Een aanwerving vergt een behoorlijke tijdsinvestering. Elke keer opnieuw. TalentTester stroomlijnt die procedure voor je. De tool is flexibel in te passen in bestaande processen. Voor het klassieke sollicitatiegesprek laat je kandidaten onze testen afleggen. Op basis van bepaalde inzichten maak je een eerste selectie. Je nodigt enkel de kandidaten uit die geschikt zijn voor de functie en in je bedrijfscultuur zullen passen. Zo realiseer je efficiëntiewinst. Dat rendeert elke keer: bij je eerste, je honderdste en je duizendste aanwerving.

Bespaar tijd én geld
Dankzij de gestroomlijnde procedure kun je sneller inschatten welke profielen echt in aanmerking komen voor de job. Zo bespaar je tijd én geld.

Een efficiënte sollicitatieprocedure.
Geen zin in een eindeloze sollicitatieprocedure, maar wil je onmiddellijk resultaat? Op basis van de TalentTester Tool kan je al onmiddellijk een eerste selectie maken. Zo hoef je enkel de kandidaten uit te nodigen die binnen je onderneming passen en over de juiste skills beschikken. Reken je efficiëntiewinst uit! Het werkt elke keer opnieuw!